090430

3 underbara år med älsklingen idag :D :D Känns helt fantastiskt bra faktiskt!

Inte nog med det.. Jag har även varit och köpt mig en klänning på hm idag till mösspåtagningen som vi, alla 3:or, har den 15 maj. Fy fan, det är inte mycket kvar i skolan nu alltså. Underbart skönt!! Och om bara 18 dagar ligger jag och helena på playan i turkiet och steker. och vädret här hemma är ju också helt underbart, solen skiner och enda nackdelen skulle väl i så fall vara att det blåser så himla mycket, men det är dumt att klaga. Valborg och allt idag med ju, men vet faktiskt inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll. Antagligen blir det så att vi följer med mina föräldrar upp till husvagnen i Kristianopel där vi också kommer att träffa några kompisar, tror det kommer bli rätt mysigt om vi nu åker dit. Annars blir det väl någon grillkväll hemma hos någon av Mattias kompisar antar jag. Hur som helst så ska vi fira valborg tillsammans! Sitter här och funderar på vad jag ska göra sen när jag skrivit klart detta. Antingen så ska jag gå ut och sola lite, sitter i och för sig på altanen så det är bara till att öppna dörren eller så ska jag gå och packa inför kvällen. Det blåser ju så fruktansvärt mycket ute och då blir det nog lite för kallt att lägga sig för att sola. Äsch vi får se vad som händer. Jag ska i alla fall kolla runt lite på olika webshopar för att se om jag kan hitta ett par snygga skor som jag kan ha till balen och sen hade jag väldigt gärna velat ha ett par som jag kan ha på mösspåtagningen också, men pengarna räcker inte till. Ibland önskar jag att jag kunde trolla!

Här är förresten den klänningen jag köpte på hm idag


Nehe nu ska jag gå ut en sväng. Hoppas ni får en trevlig valborg!
Take care.

090428

Klänningen är äntligen i trygt förvar här hemma!

Känns verkligen skönt som bara den att faktiskt ha hittat en klänning nu, och så snabbt. Och inte nog med det så är jag kanon nöjd med den och tror att min bränna och den mörkgröna färgen kommer gå ihop hur bra som helst. För nu är det ju inte många dagar kvar tills jag sitter på flyget ifrån Kastrup till Turkiet. Fy fan vad skönt det ska bli rent ut sagt, det är en resa jag verkligen sett fram emot. Ska bara slappa, sola och njuta av livet i en vecka. Inte tänka på något annat än på mig själv. Det kommer bli sjukt alltså och helt underbart skönt. Men visst, självklart kommer jag ju att sakna alla här hemma och jag kommer ju ha hemlängtan men va fan det hör liksom till resan.

Tyvärr så blir inte inlägget större idag, House börjar snart och innan dess ska jag hoppa in i mysdressen!
Och klänningen får ni inte se förrän baldagen. Men den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge.

Take care.

090427

Wiiiiiiie! Har hittat min balklänning idag, känns sjukt skönt att jag hittade en så snabbt efter det som blev i Fredags.
Men ni får inte veta hur den ser ut riktigt än, har nämligen inte den hemma förrän imorgon eller på onsdag. Men bra blev det i alla fall och så är den inte som alla andra klänningar heller, inte den där orginella balklänningen liksom. Min kommer nämligen att vara kort för det första och det känns jättekul att jag inte kommer se ut som alla andra. Hoppas bara att den passar med frisyren och allt nu. Men det ska nog inte vara några problem. Den andra klänningen jag skickade efter skulle ju varit vit och den jag har lagt undan nu är mörkgrön så det är liksom nästan raka motsatsen. Haha, men det känns ändå skitbra!

Förrutom att jga hittat klänningen idag så ska jag spela match ikväll, dock med dam sjuan men det är lika roligt för det. Trots att många tror att det inte är det, men dem har fel. Det är faktiskt skitroligt och jag tror att det beror på att vi har roligt som ett lag liksom, svårt att förklara men vi har faktiskt skitkul ihop! Oh, nu måste jag gå och plugga :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Take care.

090425

Jävla skit! Blir så jävla förbannad!!

Fick min efterlängtade balklänning igår men fy fan!! Det är den fulaste klänning jag någonsin sett typ. Ser för det första inte alls ut som den klänning jag beställde och sen är den säkert 5 storlekar för stor. Helvete med. Nu måste jag springa runt och leta balklänning en månad innan balen och så åker jag till alanya om 3 veckor och innan dess måste jag ha hittat en klänning som passar mig. Fan jag som var så inställd på att ha en vit, skitfin klänning. Men icke, nu måste jag ställa om och leta efter något nytt. Skiiiiiiit! Men jag tror jag vet vad jag vill ha och förhoppningsvis hittar jag den här i Karlskrona annars får vi åka runt och leta i någon annan stad. Palla!! Men okej, vad gör man inte. Jag vill ju gå på balen.

Efter denna skit eftermiddag åkte jag och älsklingen upp till Erik och Evelina i Rödeby där vi spelade lite kort och hade allmänt trevligt. Tack för en trevlig kväll, kanske ska göras om redan ikväll fast med en massa annat skojigt folk också. Rätt skönt att inte bara sitta hemma ikväll med tanke på att den fula klänningen finns här hemma. haha.. Så ikväll blir det antagligen grillning med några stycken. Hoppas på en bra kväll!

Take care.

'Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show'

Jag förstår inte riktigt hur man kan ställa upp i ett sådant program som detta. Det är ju liksom så himla dåligt så det finns inte. Riktigt fjantigt och fram för allt förnedrande. Men det är väl det som är meningen antar jag. Fast ändå, nej jag hade aldrig gjort det och hade jag fått bestämma här hemma så hade det aldrig fått visas här heller. Det är nog det tråkigaste jag sett. Men alla har vi inte samma smak och det verkar ju som att Svenskafolket tycker om det. Inte för att jag förstår varför riktigt men det är en sån sak jag inte kan irritera mig på heller med tanke på att vi alla är olika. Och det måste vi ju få vara. Aja, kände bara att jag var tvungen att säga vad jag tyckte om det. För här hemma är det aldrig någon som verken lyssnar eller håller med mig när det gäller tv:n.





Kan även passa på att säga god natt nu för jag kommer nog inte orka sitta mer vid datorn efter detta idag :) sov gott sunshine!

Take care.


Skolan

Sitter i skolan nu och väntar på att engelskan ska börja - drygt som fan men vad gör man inte för betygen. Hade det inte varit för betygen så hade jag aldrig suttit kvar på skolan när vädret är så underbart! Hörde förresten att vi skulle få kanonväder här i Blekinge till helgen. Det ser jag fram emot! :D :D Härligt med solsken och värme ju, det bästa som finns enligt mig. Sitter även och lyssna på Lady Gaga - eh eh, en låt som gör att jag vill ut i solen ännu mer. Tror det kommer bli min "vårlåt" faktiskt. För den har ju spelats ett antal ggr på våra radiokanaler och den är en låt som sätter sig på hjärnan som en mygga på armen. haha ... Aja nu märks det att jag är trött. Vet inte om jag orkar gå upp på stan sen förresten. sa ju det. Så himla typiskt mig. Men jag ska se om jag får mig helena kanske. Mycket roligare att gå två tycker jag. Och nu är jag ändå så trött så kommer absolut inte gå upp på stan själv i alla fall.

Känner mig ganska seg idag faktiskt men är ändå på bättringsvägen nu, så tror jag ska träna ikväll ändå. Känner att jag kan behöva det. Dumt att bara sitta hemma och gotta mig ikväll när jag lika gärna kan träna istället. Men visst känns det väl lite lockande att krypa ner i soffan framför en bra film med en fet godispåse och älsklingen. Låter ju hur mysigt som helst i mina öron. Men man kanske ska ta tag i träningen istället så dem slipper mitt knällande hemma. hehe.. 

Nää nu kan jag inte sitta här länger. I och för sig börjar inte engelskan förrän om 25 min men jag har lite att göra innan dess. Vi hörs!!

Take care.

Skulle även nämna att Helena hälsar ;)

090423

God morgon alla pigga och glada!

Satte precis i mig en ostmacka och känner mig bara allmänt skoltrött, som vanligt typ. Men nu ska jag minsann kämpa de sista veckorna. hehe! Har i och för sig varit ganska mycket sjuk och sånt där, men va fan. Det är bara till att ta nya tag right!? Sitter här och funderar lite på hur dagen ser ut och jag kan faktiskt inte komma på något speciellt som ska göras. Eftersom att jag fortfarande är förkyld så blir det ingen f-träning idag, tråkigt som fan eftersom att jag inte har kunnat träna någon dag denna veckan. Så istället blir det väl till att skriva lite i loggboken angående mitt projektarbete och så hoppas jag att det blir en runda på stan med om jag inte är allt för trött i eftermiddag. Tror jag ska skaffa mig ett par ljusa jeansleging faktiskt. Typ varenda brud i stan har ett par nu och jag kan inte låta bli att tycka att det faktiskt är snyggt. Så ett par jeansleggings ska jag försöka införskaffa mig idag! Annars får vi se vad som händer, åker antagligen direkt hem, skiter i leggingsen och somnar på soffan. haha. Det är liksom så typiskt mig. Men ska försöka att låta bli mina otäcka vanor nu ett tag och somna ordentligt om kvällarna istället så att jag är pigg om mornarna. För nu på senaste har jag blivit riktigt lat, orkar typ inte alls ta mig ur sängen på mornarna och riktigt så illa var det inte innan. Men det är bara till att ta tag i sitt liv!

Nu är det dags för mig att borsta mina små tänder och sen ta bussen in till stan. Vi hörs senare!
Take care.


090422

HalliHallå!

Usch det är ingen rolig dag alls idag. Efter skolan gick jag direkt hem till Helena där det blev till att plugga lite engelska. Ni vet ju sen igår att jag skulle skrivit en sammanfattning då, men det gjorde jag ju naturligtvis inte. Så fick göra det hos Helena idag istället, iofs är det mycket roligare att plugga med sällskap! Åkte hem vid halv 4, fick i mig en hel del kroppkakor och nu sitter jag här och ska egentligen plugga. Men jag orkar verkligen inte sätta igång med det. Ska redovisa på religionen imorgon och redovisningen ska vara om mormonerna. Okej .. Nu har jag redan all fakta och det är sammanställt, så det enda som ska göras är egentligen bara att jag ska läsa på det så att jag kan der imorgon. Men det finns verkligen inget tråkigare än att plugga!! ÅH... Blir så lack på det. Men men..

Vi hörs!
Take care.

20 April

godis, godis, godis - jag måste erkänna att jag är en riktig gottegris. Men jag är det vid helt fel tillfällen! Gottesuget kommer nämligen fram när jag är sjuk och när jag är sjuk kan jag ju inte träna vilket leder till att jag ibland faktiskt får lite ångest. Egentligen har jag har lovat mig själv att inte tänka så, men det är inte så lätt med tanke på att det snart är dags för beachen 2009. Dumt av mig att skirva det här kanske, men jag kände bara att jag var tvungen att få ur mig det. Och vad jag har förståt så är det faktiskt inte bara jag som tänker på att. Men, vafan.. Vi får vara nöjda med vad vi har! 
Nu är det dags för fotboll. 

Vi hörs. 
Take care.  

Missy Higgins - Where I stood



Detta är verkligen en av mina favoritlåtar och Higgins sjuger så jävla bra. Det är en låt jag rekomenderar er till att lyssna på!      LOVE IT!

Frukost



Mmmmm...
Rostade mackor med ost och jordgubbssylt
 och till det blev det varmchoklad :D :D
Och som underhållande läsning blev det en text
om Darwin som jag ska sammanfatta till på Torsdag :(

090421

God morgon!

Idag blir det till att plugga en hel del, har bara en lektion idag och den börjar vid 14.40 så jag tänkte skippa den och göra klart lite annat här hemma idag istället. Känns helt onödigt att åka in idag ändå vi håller på att redovisa våra arbeten i religionen och jag ska inte redovisa förrän på Torsdag så tänkte att jag kunde sitta hemma och finslipa lite på redovisningen idag istället. Tror inte att Inga-lill blir så arg på mig för det, men man vet ju aldrig. Annars kan jag alltid säga till henne att jag är sjuk. För det är jag ju faktiskt också. Känner mig inte alls bättre idag. Helt hängig, snuvig och allmänt jätteförkyld. Inget roligt alls faktiskt, men det finns ju inte mycket att göra åt saken. Vila och alverdon är väl vad som rekomenderas antar jag och då får jag väl köra på det också.

Annars händer det inte så mycket idag. Mamma är på IKEA och jag hoppas att hon kommer hem med något fint åt mig. Hon fick en beställning av mig igår så får hoppas att hon inte glömt kvar den här hemma, bäst att kolla sen för säkerhetsskull. Enda nackdelen med IKEA är väl att jag kommer bli fattig om hon hittar allt som står på min 'önskelista', men det återstår att se i eftermiddag när hon kommer hem.

Nu kurrar magen så det är väl bäst att jag går och rotar runt i kylskåpet efter något gott. Hoppas vi har rostebröd hemma, blev så himla sugen på rostatbröd med ost och marmelad. Och sen till det en stor, fet kopp med varmchoklad. ÅH!!! Nu sitter jag här och slickar mig om läpparna för att det rinner i mungiporna. Vi hörs!
 
Take care.

20/4-09

God natt gullegrisar!

Nu ska jag hoppa i säng med min älskade Mattias. Känner mig inte alls bra och tror att jag har feber, det är typ som ta två betala för en.. Först kommer förkylningen och sen kommer febern, precis skit jobbigt. Och eftersom att jag typ alltid lyckas vara frisk i tre veckor och sen sjuk i fyra så vet jag vad som väntar. Men det är inte ens värt att klaga på, finns en massa annan skit att dra upp under den listan i stället. Men det är inget jag tänker göra nu, för det gör mig bara irriterad. Istället ska jag gosa ner mig i sängen med världens bästa pojkvän och hoppas på att jag är bättre imorgon när jag vaknar.

Sov gott, sunshine!

Jo förresten..
Om 10 dagar har jag och Mattias varit tillsammans i 3 år :D :D


090420

Jag glömde helt bort bloggen igår, vet egentligen inte varför men jag har mina aningar. Har nämligen gått och blivit förkyld, igen, och då orkar jag inte sitta så mycket vid datorn. Brukar mest sova under förkylningstiden om jag ska vara ärlig. Men så tänkte jag att jag var tvungen att lägga ut lite bilder på världens bästa serie ever, Gossip Girl!! Finns fan inget bättre, skulle kanske vara One tree hill i så fall, men jag ligger redan så långt fram i serien så det är inte kul att kolla på den när den visas på Söndagarna på kanal 5, så därför blir det bara Gossip Girl på Söndagarna nu. Annars occuperade jag tv:n i stort sett hela kvällen från 18-23. Och tro det eller ej så har jag fått alla andra till att tycka om mina favorit program så jag har ingen som skäller på mig om Söndagarna längre. KANON!!

Men tillbaka till Gossip Girl. Helsnygga skådisar och allt. Kan liksom inte bli bättre.




Så jävla heta brudar!!

Och som att inte det skulle vara allt så älskar jag kläderna de anväder. Tänk om man kunde ha den garderoben liksom. Men så lär det väl aldrig bli, kan ju i och för  sig hoppas att jag vinner på lotto eller något. Det hade varit kanon i så fall. Såg precis innan idag i Aftonbladet att en man i 70-års åldern hade vunnit 1,4 miljoner på lottoraden i lilla Jämjö. Tänka sig, det händer även här. Men tänk om det hade varit jag. Gud, det hade verkligen inte suttit fel men jag antar att jag använt pengarna på helt fel sätt. hihi, bara en massa kläder och en och annan resa kanske. Men man måste ju få leva livet med tanke på att man antagligen bara lever en gång. Eller hur!? Och ni kan väl inte annat än att hålla med mig om att brudarna i Gossip Girl är heta som fan!? Bästa brudarna som finns ju!! Nehe, nu sitter jag här och blir nästan lite avundsjuk, inte bra det. Måste nog ändå sätta igång med pluggandet nu. Men vi hörs.

Take care.

090418



Grillmys med brudarna ikväll :D :D

Kalastrevlig dag med mormor.

Har precis kommit hem ifrån några trevliga timmar med mormor lite här och var. Först mötte jag upp henne utanför hallbergs där vi lämnade in pärlorna till halsbandet, som jag faktiskt får hämta om två veckor. Känns jättespännande med tanke på att mormor har samlat dessa pärlor åt mig i 18 år för att jag sen ska ha halsbandet på balen. Hon förväntar sig väl ett bröllop också, haha.. Men det får hon vänta med i så fall. Efter hallbergs sprang vi in på Gina Tricot en snabbis, provade en av deras klänningar där för jag tänkte ha den på Mattias student, men den var alldeles för kort så jag får leta vidare. Efter Gina körde vi i alla fall ut till Citygross för att handla lite matvaror och dyligt. Eftersom att det har öppnat ett nytt kafe där ute så var vi tvugna att testa toasten, vilket vi gjorde. Smarrigt! Och jag tror att det var ganska billigt också faktiskt, 54kr var väl inte så farligt? Det är ju ändå en rätt rejäl 'macka'. Efter lunchen hamnade vi på ÖB där det blev en del gosaker inhandlade faktiskt. Kändes rätt onödigt egentligen men vafan det är ju helg nu!! Då är det tillåtet att gotta till det lite extra. Och tillslut hamnade jag här, framför datorn. Kändes ganska skönt att sätta sig ner i soffan efter en dag på rundtur faktiskt. Men tack mormor för en kalastrevlig dag, det får vi göra om snart!

Take care.

090417

God morgon i det fina vädret!

Idag mår jag precis skit kasst pga förkylning eller om det är allergi, jag vet inte riktigt. Bra mår jag inte i alla fall men tänkte ändå åka in till skolan, men bara en kort stund för sen ska jag möta upp mormor för att gå och lämna in mina pärlor till mitt blivande halsband. Sen efter det tänkte jag åka hem med henne för det känns som att mitt huvud ska sprängas vilken sekund som helst. Inget kul alls faktiskt. Dagen ser annars ut att bli fin idag, solen står högt på himlen och graderna börja stiga så ikväll blir det grilltime med familjen. Känns förövrigt helt underbart skönt med Fredag, sista dagen på skolveckan och allt ju. KALAS! Nu måste jag springa upp till badrummet, borsta tänderna för att sen ta bussen som går 08.18. Men vi hörs.

Take care.


090415 fort.

Helt ärligt, vänner som skäller ut en för ingenting eller som påstår en massa saker som inte stämmer kan jag lika gärna vara utan. Jag klarar helt enkelt inte av presoner som måste ha koll på allt jag gör, eller som försöker kontrollera mig. Sådana presoner klarar jag mig lika gärna utan och så tror jag många av oss känner. Men jag tror också att det är många som inte vågar stå emot det. Men det är inget man ska vara rädd för att göra. Ärligt talat, man mår inte bra av att bli nertryckt hela tiden och det bästa man kan göra då är att säga ifrån. Jag har gjort det så jag vet, och det är en sådan lättnande känsla efteråt. Jag ångrade faktiskt ingenting, för vänner som trycker ner mig kan jag lika gärna leva utan, känns inte som riktiga vänner liksom. Nu har jag ingen punktlista på hur mina vänner ska vara, men något som inte går hem hos mig är sådana personer som älskar att kontrollera andra. Så är det bara! Jag hoppas att ni som känner likadant som jag säger ifrån förr eller senare. Personen som gör er illa bör höra det, och slutar den inte upp med det så tar ni avstånd. Det är bäst så helt enkelt! 

Take care.  


090415

sjuk "/

Vaknade av att jag kände mig helt snurrig och av att jag mådde illa, så jag gick ner till köket och tänkte äta lite frukost men så blev det ju inte. Fick gå upp till sängen igen och nu sitter jag här med världens huvudvärk och känner mig helt upp och ner i magen. Vet inte vad det är men förhoppningsvis går det över ikväll så att jag kan gå till skolan imorgon. Vill inte missa för mycket nu innan studenten. Kommer ändå inte att gå så många veckor till nu i alla fall så de som är kvar vill jag gärna inte missa. Ska bli sjuk kul att börja planera och dona inför studenten nu. I och för sig är nästan allting klart ändå men visst finns det lite småsaker som måste disskuteras. Och inte nog med det, om bara 33 dagar åker jag och Helena till Turkiet. Det är sjukt så snabbt tiden har gått och denna resan har jag verkligen längtat efter. Ska bli riktigt skönt och så blir man sådär "lagom" brun till balen och studenten. wiiiiiie!!  


Jag och hunnie :)


Take care.

090414

Då var det dags igen, skolan börjar idag. Fast och andra sidan kan jag inte klaga på denna dagen i alla fall, går mellan 14.40-15.50 så det rätt soft idag ändå. Egentligen önskar jag att jag redan tagit studenten och börjat jobba, men nu är det verkligen inte lång tid kvar och jag hoppas faktiskt att jag kommer in på högskolan till hösten! Tro det eller ej men jag vill ha en riktig utbildning så att man har lite att välja på sen. Det låter kanske konstigt eftersom att jag önskar att jag redan tagit studenten och så, men det är inte lätt att få ett riktigt jobb i dagsläget och jag vägrar att ställa mig på McDonalds eller något annat (ursäkta uttrycket) B-ställe. Jag vill ha en riktig utbildning och ett riktigt jobb! Önskar bara att jag kunde få svar ifrån ställerna jag sökt till i sommar, känns lite tungt nu faktiskt. Men jag skulle verkligen behöva lite extra money nu till sommaren. Men jag kan ju inte göra annat än att vänta på ett svar och sen hoppas på att det är ett bra svar, ett svar jag verkligen vill ha. Så vi får väl se vad som väntar. Nehe, nu måste jag gå och göra mig iordning för skolan. Ska se om jag kan få lite i magen också, är riktigt sugen på rostadmacka! Men vi hörs säkert senare.

Take care.

090413

sista dagen på mitt sista lov, känns ju sådär kul kanske!

Vädret, har som under hela lovet, varit underbart idag. Kan nästan säga att jag varit ute precis hela dagen idag. underbart! Tyvärr så har jag sån huvudvärk nu så vet inte om det är så bra för mig att sitta här och skriva egentligen, borde nog ta mig en alverdon eller något och sen gå och lägga mig. Så det blir inte mer än såhär idag är jag rädd för. Men det tar jag igen imorgon i stället.

Take care.


090412

GRATTIS ÄLSKLING, 20 ÅR IDAG :D :D :D Systemet nästa nu då!




Som ni kanske förstår så har vi firat Mattias idag, blev bjudna på jättegod mat och så. Tyvärr så kände jag mig lite hängig och valde att spara mig till den goda tårtan i stället. Till middag blev det en köttgryta med ris och efterrätten är redan avslöjad sen innan. Hade i alla fall några trevliga timmar i Spandelstorp tillsammans med familjerna. Nu sitter vi här hemma och ska precis äta ostbricka, muuums. Känns lite surt bara att detta är sista lediga kvällen innan skolan men jag ska inte klaga, lovet har varit underbart skönt!! Har verkligen behövt detta, undra nu bara hur man ska klara dem sista veckorna. Men det ska nog gå bra, har ju i och för sig inte så mycket kvar nu. Sen blir det fest, fest, fest och åter fest de sista dagarna!! Wiiie, kan knappt fatta det. STUDENTEN 2009 - UNDERBART!!!!!  Nu ska jag mysa ner mig i soffan med resten av familjen. Ja alla utom lillebror förstås som har börjat umgås lite väl mycket med en "tjejkompis" nu :P

Take care.

090411


Dagens outfit :)

wiie, idag får jag äntligen träffa gammla härliga vänner :D :D ska bli sjukt kul. blir till att dricka lit gott och äta grillat :D :D  har verkligen längtat efter detta härliga väder hur länge som helst nu och äntligen känns det som att det är här för att stanna! blir till att spela lite kubb och annat skoj ikväll också, fira mattias ska vi också göra :D :D underbart!! nu ska jag gå och fortsätta med städningen. vi hörs!

Take care.

090410

trött på allt som har med falska människor att göra, men det ska inte få förstöra min fredagkväll :D

sitter här hemma i soffan nu med mamma och pappa och väntar mest på att mattias ska bli klar i garaget så att vi kan hitta på något skojigt. jag är riktigt sugen på att åka en sväng med bilen, lyssna på hög musik och sjunga med. det är nog en av sakerna som finns på min top 20 lista! haha, låter ganska knäppt men det är så sant som det är sagt.

pappa och jag var förresten ute och cyklade en himla långa runda idag, skönt var det men det var också riktigt jobbigt. trodde jag skulle spy när jag kom hem. haha, pinsamt men det var faktiskt så. tror det kan bero på att jag inte druckit så mycket under dagen faktiskt och vädret tog nog rätt mycket vätska ifrån mig. så det var ju riktigt skönt med en dusch efteråt!

nehe, nu väntar tv:n på mig ;)

Take care.

090409

Blev utgång med brudarna igår, tror jag ångrar det lite faktiskt, hade mycket roligare här hemma. Men men, man lär sig av sina misstag. Nu sitter jag här hemma alldeles själv och väntar på att någon ska komma hem.  Vet inte vem som kommer först men det gör mig ingenting, hatar nämligen att sitta hemma själv. Det är jättetrist och mitt sällskap är tv:n. Känns ju inte allt för bra kanske. Men vad gör man, jag orkar typ ändå inte röra på mig idag. Men jag mår väl som jag förtjänar antar jag. Känns som att huvudet ska sprängas vilken sekund som helst och det är inge vidare kul vill jag lova. Fast jag har ju med själv att skylla för det som sagt. Nej nu tror jag faktiskt inte att jag orkar skriva mer här. Kanske kommer mer ikväll, får hoppas att huvudvärken går över.

Take care.

090408

Vaknade klockan 09.00 och hoppades på solsken, men icke! Vilken besvikelse, vi som hade tänkt dra fram grillen och mysa på terassen idag :( Men men, det kommer fler myskvällar. Idag blir det utgång med brudarna och jag hoppas på en kanonkväll. Annars händer det väl inte så mycket. Sitter hemma hos Mattias nu och väntar på att hans syster ska bli klar med kladdkakan, muuums. Tror att jag ska hoppa in i duschen om en stund, brukar annars vara ute i sista stund nämligen. Förfesten blir här hemma och jag tror att det kommer bli nice faktiskt! Får hoppas att man kan ta sig hem i natt med, annars får jag väl ta till benen och gå :O Men chansen är inte så stor.. Ni får ha de så bra, orkar tyvärr inte skriva mer just nu.

Take care.

090407

Underbart väder, idag igen :D :D :D !! Och jag kan bara inte låta bli att tänka på sommaren. Idag har jag redan hunnit med att färga lillebrors hår :P haha.. Eller ah det blev några blonda slingor, och jag blev jättenöjd. Frågan är bara om han blev det. haha. Det lät inte så i alla fall. Men han ska ju ändå klippa sig om en stund så. Tror han vänjer sig vid det efter klippningen också. Jag hoppas det i alla fall, för han hotar med att ge igen annars :O Har förresten sovit jättedåligt i natt pga en visdomstand. Känner verkligen hur den växer och det gör riktigt ont kan jag tala om. Vaknade med en jädrans huvudvärk som fortfarande inte har släpp. Och jag kan verkligen inte förstå varför man ska ha visdomständer, har vi inte tillräckligt med tänder innan liksom?! Ett minus är ju också att jag verkligen inte tycker om tandläkaren heller, så får hoppas att dem växer som dem ska. Annars vet jag inte vad jag gör :( :'( Inget jag orkar tänka på nu i alla fall, för nu hade jag tänkt göra muffins i stället.

Take care.

altanen



Tänk bort den fula bruna soffan och de fula bruna fottöljerna :)



Lägg i stället till lite sköna färger och väldigt mycket växter :)  :)
Jag tror att det här kommer bli en av mina favoritplatser till sommaren :D

090406 fort.

Dagen är räddad! :D Fick mig ett ryck och började städa på altanen, som över vintern blir som ett förråd typ. Så ni kan ju föreställa er hur det såg ut innan jag satte igång. Men nu är jag i alla fall färdig och jag är skit nöjd. Det är nog första gången som jag städat och möblerat om och blivit ritkigt nöjd! Så nu börjar jag få sommarvibbar faktiskt. Ska bli så nice att kunna sitta ute på altanen och äta om kvällarna. Och alla mysfester som kommer att bli där till sommaren, åh så härligt! Vill verkligen ha sommar nu nu nu!!! Tror vi ska ta fram grillen idag och tjuvstarta lite, visst är det lite kyligt där ute om kvällarna men vi får väl ta på oss lite extra med kläder i så fall. Nu ska lillebror och jag ta och cykla en runda.

Take care.

090406

wiiie, härligt väder :) Jag älskar verkligen att vakna upp av skolsken det är en av de bästa sakerna jag vet. På något konstigt vis blir man nämligen mycket piggare då. Har inga planer på hur dagen kommer se ut, och det känns faktiskt lite tråkigt för jag orkar inte bara sitta hemma idag. Känns inte okej på ett lov liksom. Vill typ in till stan och shoppa loss eller något annat skojigt. Men vi får väl se vad dagen bjuder på. Antagligen så kommer jag inte alls att komma till stan och så blir det en helt vanlig dag hemma i stället. Men jag får väl försöka göra det bästa av situationen i stället. Om det nu blir så att jag bara blir hemma idag så tror jag allt att jag ska hoppa lite på studsmattan och så kanske man kan bli lite solbränd idag också. Hade i alla fall inte varit helt fel! Nu ska jag i alla fall göra mig lite frukost och sen kommer väl en uppdatering under dagens gång antar jag.

Take care.

090405


Världens sötaste och snällaste kusin var på besök igår :)

Kvällen igår bjöd på chill och en massa mys med älsklingen. Kändes som att det verkligen behövdes. Vi hade planer på att kanske köra en sväng men så blev det ju inte. Istället gick vi och la oss strax efter tio men det gjorde inte mig något. Det är ändå ganska skönt att komma i säng i tid tycker jag. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men antagligen blir det till att hoppa lite studsmatta och så. Vädret är ju tyvärr inte som det var igår men det hindrar inte mig ifrån att gå ut en sväng. Sen behöver säkert Mattias hjälp i garaget ikväll så helt sysslolös blir jag inte. Glömde helt av att skriva en fortsättning ifrån kalaset igår. Men det fanns inget sådär jätteintressant att berätta om ändå. Agnes var här och det var toppen i alla fall. Jag älskar småbarn!! Finns typ inget mysigare. Nehe, nu ska jag se till att göra något tror jag. Känner mig lite rastlös faktiskt.

Take care.

090404

Wiiie, vädret är underbart och studsmattan är äntligen framme :D :D :D



Ibland är det verkligen skönt att stiga upp i tid och fram för allt får man en hel del gjort, underbart! Har hunnit baka till kalaset, städat på rummet och hjälpt lillebror med studsmattan. Så himla skönt och jag älskar detta vädret. UNDERBART!! Idag ska vi som sagt ha kalas för lillebror och älsklingen och det kommer bli kanon. Men nu ska jag gå och ställa mig i duschen och sen blir det till att fixa med tårtan. Uppdatering kommer nog ikväll skulle jag tro.

Take care.

090403 fort.







Vi har varit flitiga i eftermiddag vill jag lova!!
Älskar dig Mattias Botvid <3

090403



Sista dagen på skolveckan och det känns underbart. Nu hoppas jag bara på att lovet blir kanon och att jag får tillbringa det med alla underbara människor.
Idag händer det väl inget speciellt annars skulle jag tro. Blir nog bara en lugn hemmakväll med Mattias. Har i alla fall snackat om att vi ska tvätta hans bil och lite. Så jag hoppas att det blir så, är ju så sjukt skönt väder idag. Och jag hoppas verkligen att detta underbara väder håller i sig hela lovet och att studsmattan kommer fram denna helgen också. Både nöje och motion samtidigt, och det är ju inte helt fel. Skulle egentligen åkt iväg på träningsläger Lördag-Tisdag men efter förra helgen och denna veckan så känner jag hellre för att stanna hemma faktiskt. Och på Lördag ska vi ändå fira min lillebror med släkten och det tycker jag är en bra anledning för att stanna hemma. Har nämligen inte sett släkten på ett bra tag nu och så min lilla kusin som har växt så mycket med, det ska bli så kul att träffa henne igen. Men nu ska jag tagga inför engelskaredovisningen. Önska mig lycka till!

Take care.

090402


Grattis på 15-års dagen lillebror!! :D :D

Jag är sjukt trött på falska och barnsliga människor!
Förstår mig inte riktigt på dem om jag ska vara ärlig. Människor som inte ens känner  mig försöker hugga mig i ryggen med allt skitsnack. Och när man försöker ge dem en chans får man skit för det. Så jävla irriterande. Jag hatar verkligen sån skit! Det är precis som att dem inte har annat att göra om dagarna. haha!! Så jävla skrattretande. Orkar verkligen inte med det. Frågan är om man ska säga ifrån eller bara låta det vara!? Slutar dem om man inte bryr sig?! Funderar nämligen starkt på att säga ifrån, men frågan är då om det lönar sig.

Take care.

090401

Jahopp första april idag och jag har faktiskt inte råkat ut för något "skämt", ÄN idag ska tilläggas!! Känns riktigt skönt faktiskt med tanke på att jag är rätt lättlurad av mig. Men men .. Nu har vi det nationella avklarat och det känns kanonbra, så slipper gå runt och ha ångest för det nu. Men så har vi ju två dagar kvar på denna skolveckan och det känns förjävligt med tanke på att jag har religionsprov imorgon som jag knappt övat till och så har jag en bok i engelskan som ska vara utläst till på Fredag som jag ska hålla ett muntligt föredrag om. Men nu är det såhär att Amanda har legat på latsidan och har bara läst tjugo sidor i boken... Så vi får väl se hur det blir med det där föredraget. Usch det känns inte alls bra faktiskt, men sånn är sanningen. Jag ser verkligen framemot lovet i alla fall, har ingenting planerat och tänker bara slappna av. Det blir säkert en och annan fest och sen ska jag vara så mycket som möjligt med mina girls! Och Självklart ska jag lägga lite tid åt min kära pojkvän också med tanke på hur helgen såg ut. Och som jag skrev igår så fyller han år och jag har väl planerat att fira det lite med nära och kära. Oj, det lät visst som att jag hade en del planerat ändå. hehe! Nej nu är det dags att sätta igång med engelskan.. Vill egentligen inte, men det är ett måste!


Ångest kallas det!

Take care.

RSS 2.0