fyller år imorgon!

YEAH!         Imorgon fyller även lilla jag 19 år och fick därför en förtidig födelsedagspresent idag av älsklingen :)


den här fin fina klockan fick jag :D

090625

FÖRLÅT!    Jag har verkligen varit helt kass på att skriva här men jag ska försöka bättra mig. För ca 2 veckor sedan tog jag studenten och det var det bästa som hänt mig på bra länge, men nu önskar jag bara att jag kunde vrida tillbaka klokcna och göra om allting en gång till. Nästa vecka börjar allvaret för mig med tidiga mornar och sega varma dagar, men det ska nog gå. För man får ju trots allt lön för bördan. Ska jobba för ett städföretag här i stan i ca 6 veckor så det blir i alla fall lite papper till plånboken denna sommare. Sen får jag se vad som händer till hösten, kanske blir det så att jag läser vidare men det är ju bara om jag kommer in på någon utan skolorna jag sök till. Annars ska jag söka jobb och hoppas på att jag hittar något för jag vill verkligen inte bara sitta hemma till hösten, nej fy fan va drygt det hade varit. Så nu hoppas jag bara på att jag fixar detta med jobb eller högskolan.

YEAH! Fyller ju faktiskt år imorgon också. Fick pengar av mattias igår så att jag skulle kunna åka in till stan och köpa mig en klocka i födelsedagspresent, så det har jag gjort idag och jag blev kalas nöjd med den! Nu väntar jag bara på att han ska komma hem så att jag kan visa upp den. *ler*

Nu ska jag ut i solen en sväng men vi hörs snart igen.

Take care.


090611

Jaaha, då var allt det roliga över och man ska ut i verkligheten. Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta när jag skriver så men va fan, skolan är över och det är så jävla skönt! Jag kan knappt tro det. Studenten var helt klart det bästa som hänt på väldigt länge och det är något jag önskar jag kunde hoppa tillbaka till, så jävla underbart var det. Ni som har detta framför er ska verkligen ta vara på den tiden. Fy fan, det var värsta kul!

Nu ska jag kolla klart på 2½ men. Vi hörs!

Take care.

STUDENTEN!!!!!!!

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN; FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN ..  FY FAN VA VI ÄR BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0