090331 fort.

 31 dagar kvar sen har älsklingen och jag varit tillsammans i 3 år. 46 dagar kvar sen är det mösspåtagning som gäller. Om 49 dagar åker Helena och jag till Alanya. 60 dagar kvar till balen. Och bara 71 dagar kvar till den efterlängtade STUDENTEN!!!!!

Borde plugga men orkar inte. Kanske skulle ta och sova en stud också för jag är riktigt trött. Trött på allt verkligen! Jag visste redan förra veckan att denna veckan skulle bli jobbig, men den är nog värre än vad jag trott. Usch! Orkar verkligen inte plugga fast att jag har prov imorgon, nationella i och för sig men ändå, prov på torsdag och sen en bokredovisning på fredag. Efter det kommer äntligen det efterlängtade påsklovet. Det ska bli så skönt, har verkligen ingenting planerat. Inte mer än att Mattias fyller 20 och det ska självklart firas. Vet bara inte hur än, men jag kommer nog på något. Vet kanppt inte ens vad jag ska ge honom än. Känner mig lite dum faktiskt, men han önskar sig ju typ ingenting heller så det är inte så lätt. Önskar att jag vore tankeläsare för då hade allt här i livet helt plötsligt blivit mycket lättare. Men han fyller inte förrän den 12e så jag har några dagar på mig att luska fram något. Jag har faktiskt en liten aning om vad han ska få, men sen ville mamma att jag skulle ta reda på något mer som han önskar sig. Kan bli svårt, men jag ska göra ett försök. Nehe, nu ligger religionsboken och väntar så snällt på mig. Buhuu, vill verkligen inte. Men måste väl för att få ett bra betyg.

Take care.

090331



Tack för allt ditt stöd. Det betyder jättemycket för mig.
Du är bra Helena Bard och jag älskar dig!
       
AOHÄV - HUNNIE - ALLTID <3

090330



Helgen blev inte som förväntat, har varit helt förstörd denna helgen faktiskt. Men nu är det ny helvetesvecka och det betyder att det bara är till att ta nya tag. Hinner inte skriva så mycket här denna veckan, men ska göra mitt bästa.

Take care.

fort. 090327

Äntligen helg! Och fy tusan vad skönt det är. Har haft alldeles för mycket plugg denna veckan och jag ser verkligen inte fram emot nästa ------->  Måndag: Prov  Internationella relationer. Onsdag: NP skrivtligt i svenska B. Torsdag: Prov Religion B. Fredag: Muntlig engelska. En helvetes veckan rent ut sagt. Hatar skolan, och det menar jag verkligen. Nu vill jag inget annat än att ta studenten. Jag längtar ihjäl mig!! Men nu tar vi en dag i taget fram till dess och just nu fokuserar jag bara på helgen, och den kommer bli kanon. Ikväll ska jag bara ta det lugn framför tv:n, antagligen till let's dance finalen och jag hoppas faktiskt att Magnus vinner. Heja muskler! Imorgon blir det fest för hela slaten, och det blir med brudarna hemma hos Ola. Hoppas på en kanonkväll och det tror också att det kommer bli. Och på Söndag börjar helvetet igen; plugg. Skulle egenltigen spelat träningsmatch också men det tror jag inte att jag orkar. Matchen börjar nämligen klockan 10.00! Vilket är tråkigt för jag hade gärna spelat. Men men.. Det kommer fler matcher. Niu känner jag matoset och känner hur magen kurrar.

Take care.


090327

Sitter i skolan och känner att jag inte kommer någonstans med min hemsida som ska vara klar i maj. Jag kan ju egentligen inte säga att jag inte kommer någonstans med tanke på att jag faktiskt inte ens har börjat på den än. Känns jättedumt faktiskt och om jag ska vara ärlig så tror jag inte ens att jag kommer hinna göra en heller. men men.. Idag är det exakt 74 dagar kvar till studenten och jag längtar som bara den!!!! Och det är ju något positivt i alla fall. Nähee nu har jag inte tid med detta längre, måste försöka komma igång med hemsidan.

Take care.


090326

Har varit tufft denna veckan med en massa plugg och nu kan jag äntligen pusta ut. Hade mitt 'efterlängtade' ekonomiprov idag och jag kan ju inte göra mer än att hoppas på ett G, ni kan ju hålla tummarna. Kan även passa på att berätta att jag tatuerade mig i Tisdags, kanske första och sista gången, kanske inte. Det får tiden avgöra. Men jag är i alla fall jättenöjd och den sitter fint i svanken. Kanske är dags att sätta igång ordentligt med träningen nu med då, åker ju till Alanya den 17 maj och då vill jag inte se ut som en soffpotatis precis. Så kanske ska ta och träna lite ikväll med brudarna! Neehe nu kurrar det i magen, dags för makaroner med chilisås.

Take care.

090323

Idag har jag för en gång skull varit väldigt duktig!
Jag har pluggat, ytterst lite men ändå, och så har Helena, Robin och jag letat upp lite olika
företag med lastbilar så förhoppningsvis har vi fixat det inför studenten nu :D hoppashoppas!

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag gå en sväng och efter det får det bli lite mer plugg faktiskt. Känns som att jag måste klara detta provet nu på Torsdag för att inte få IG i hela kursen :S :S
Men det gäller bara till att kämpa på så ska nog det med gå. Även att det faktiskt tar emot lite, känns som att jag tappat all energi men den ska vi få tillbaka nu när våren äntligen är här :D :D Dags för att ta tag i fotbollen ordentligt nu med, underbart!! Hoppas jag klarar mig utan sjukdomar och annat skit nu då. Håll tummarna!

Har även lämnat in en anmäla till högskolan idag också :D Så jag hoppas verkligen att jag kommer in nu till hösten så att jag har det klart :D :D Det hade varit underbart verkligen, då är jag fördigutbildad vid 23 år!!
Så håll tummarna för det med! För idag är det exakt 78 dagar kvar till studenten och sen börjar höstterminen i K-stad i slutet av Augusti. Nej nu ska jag äta lite.



Take care.

090322

Jag förstår inte riktigt varför jag skaffade mig en blogg, har ju varit precis skit kass på detta med att skriva och så.
Men jag ska försöka att komma igång på riktigt nu. Kan inte lova något men ett försök får duga.
Helgen har varit kanon med cup och massa chill. Och nu vill jag egentligen bara ha tisdag :D :D

Kan inte skriva mer idag tyvärr, men det kommer mera..


ge mig sommar, tack!


Take care.

RSS 2.0